Vision

 Vi sætter fokus på de aspekter af livet, som skal være i balance, hvad enten det angår kroppen, det sociale liv eller det psykologiske; i fag- og sundhedstermer også kaldet den bio-psyko-sociale model.
Det kan tit være små ændringer der skal til, for at gøre en forskel. Derfor tror vi på, at vores tilbud let kan integreres i alle menneskers liv. Vi har en vision om, at alle skal have mulighed, råd og ressourcer til at leve sundt og i balance.
Vi har en ambition om, at Steady Performance skal nå ud til så mange mennesker som muligt, den bredde målgruppe.
Vi har formuleret seks grundlæggende perspektiver, som vi mener skal være i balance.


KROP

Krop er det første af de syv Steady-perspektiver. Her sætter vi fokus på træning med en balanceret fleksibilitet og variation. Konceptet henvender sig til alle og begrænser sig derfor ikke til et bestemt slags individ eller aldersgruppe. Savner du at bevidstgøre motivationsfølelsen og komme i gang med en sundere livsstil, forbedre din præstation i sportsmæssige sammenhænge eller få et indblik i nye træningsvarianter til yderligere at arbejde med din krop og fysik, så vil vi i samarbejde med dig gøre dette til en realitet.

 


KOST

Kost er det anden af de syv Steady-perspektiver. Vi sætter her den sunde kost i fokus, med en variation og tilpasning til smagsløgene hos hver enkel person. Med måltiderne vil der være rig mulighed for at sætte sit eget præg på hver enkelt ret, om man ønsker en gastronomisk smagsoplevelse eller blot som en hurtig måde at stille appetitten. Sund kost spiller en stor rolle for det samlede velvære. Det er derfor vigtigt, at de rigtige kostvalg bliver truffet det meste af tiden. Balance bliver skabt, hvor der er frihed, så følelsen af at være bundet til en stram diæt bør ikke frygtes her – medmindre en stram diæt selvfølgelig ønskes.