VI TILBYDER DET HELE...

Vi tilbyder personlige trænings- og kostprogrammer á 6-12 ugers varighed. Både vores kostplan og træningsprogram er tilrettelagt efter dine ønsker og behov. Uanset om det gælder øgning af muskelmasse, løb af korte eller lange distancer eller forbedring af din fysiske såvel som din psykiske situation, er vi klar med kvalificeret hjælp og vejledning. Ydermere tilbyder vi også personlig træning, og med flere uddannede trænere, kan du vælge den, som passer dig og dine behov bedst. Priserne varierer og er skræddersyet til hvert enkelt forløb.
STEADY PERFORMANCE er en del af Hornbæk Fitness ApS.

 
 
 
Untitled design.png

PERSONLIGT PROGRAM

Vores personligt planlagte trænings- og kostprogrammer indeholder en omfattende, dog let og simpel at følge, guide til at nå de mål du har sat dig, uanset om du har trænet før, eller om du har trænet i flere år. Programmerne indeholder detaljerede beskrivelser om træningen dag til dag, måltiderne, træningsteorier og en masse gode råd. Det betyder, at du kan komme i gang, selvom du ingen erfaring med træning har.

Pris fra 995,-

 
 
 

PERSONLIG TRÆNING

Personlig træning udbydes af vores trænere og konsulenter, som har forskellige specialer. Læs herom under Team.  Træningen kan foregå i fitness-centre eller udendørs, afhængig af din målsætning, ønsker og behov.
Imellem de personlige sessioner kan du få vejledning og support fra Steady-teamet via telefon, e-mail, Facebook eller Skype. Vi gør altid vores bedste for at svare vores kunder så hurtigt som muligt.

Pris fra 470,-

foto 4.JPG
 
 
 
10363321_941356255879820_9016892218548403864_n.jpg

FOR VIRKSOMHEDER OG INSTITUTIONER

Vi tilbyder også virksomheder, institutioner og fitness-centre at lave holdtræninger og arrangementer.
For virksomheder kan holdtræning give højere ROI, øget produktivitet, motivation, koncentrationsevne, selvtillid, energi og lavere stress og fravær for de ansatte.
For fitness-centre og institutioner har vi erfaring med arrangementer i form af holdtræning og træningsdage med crosstræning, body-pump, puls og styrke, stram op samt træningsforedrag, yoga- og Qi Gong-undervisning, spiseaftener og mere.