kundeudtalelser..

 
 
Untitled design(15).png

Jessica Hjorth-Moritzsen - Hornbæk

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Steady performance, var gennem en crossfit-workout. Efter timen var jeg fuld af beundring, høj på energi og følte virkelig, at jeg havde fået noget ud af det – en ren fornøjelse.  Jeg i gang med et personlig træningsforløb og igen må jeg bare understrege, at teamet her, virkelig ved hvad de gør. Et imponerende stykke arbejde Steady Performance leverer.  En interessant og varieret kostplan og ikke mindst et lækkert træningsprogram følger med i steady-performance programmerne. Ej heller at forglemme et fantastisk fælleskab hvor alle hjælper og støtter. Ved min personligtræning har jeg lært, at fokuserer på den enkelte muskelgruppe når den er i aktion, lært den rette teknik i udførslen af de forskellige øvelser, hvilket jeg aldrig har gjort før – fantastisk! Det er så glædeligt, at kunne se og mærke de fede resultater dette giver, jeg kan varmt anbefale Steady Performance, et kompetent team.


Mike Ib Andersen - Nyborg

Steady har været en stor hjælp. Fra først gang jeg kontaktede teamet, var de vildt åbne. Steady har hjulpet mig både træningsmæssigt og personligt. Dette har været med til, at jeg nu er mere selvstændig, tror mere på mig selv, hjælper folk og tænker mere positivt hver dag. Man ved med det samme, man er kommet ind i steady-familien, så kan man altid skrive eller ringe til hele teamet, uanset om man har det skidt eller godt.

Untitled design(16).png

Untitled design(17).png

Jarl eRIKSEN - kØBENHAVN

Jeg har nydt et hvert sekund af de sidste par måned ved SteadyPerformance. Min krop ændrer sig efter hensigten og jeg har det bedre end nogensinde. Kvaliteten er høj og man får hvad man betaler for, og mere til. Helt sikkert ikke sidste program jeg har købt. Udover programmer og vejledning, leverer SteadyPerformance også et fællesskab. Som følge af samarbejdet med Hornbæk Fitness hvor de står for Crossfit træningen, er der blevet oprettet et tæt fællesskab med størstedelen af fitness nørderne i Hornbæk.


13903153_10154418259938482_8522636343558687883_n.jpg

Min oplevelse med Steady Performance har været helt vild. Min udvikling har været fantastisk og jeg har nået mål, som jeg ikke engang har turde drømme om. Min krop har aldrig set bedre ud og været stærkere og jeg har aldrig følt mig så godt tilpas med min krop som nu. Jeg føler min styrke peaker og det kan jeg kun takke Steady for. Jeg har ikke blot fået et træningsprogram og en kostplan, men en helt ny motivation, som jeg aldrig har haft før. Jeg er meget glad for Steady’s sammenhold, og gruppe, hvor tips og gode råd omkring træning, kost og livsstil er bærende.