FAQ (Frequently Asked Questions) / Ofte stillede spørgsmål

 

Hvor lang tid kan jeg bruge Steady-programmet?

Du kan bruge programmerne så længe du ønsker. Et almindeligt program bør følges i cirka 6-8 uger, hvorefter det anbefales at skifte træningsrutiner. Du er velkommen til at bruge dit første program i længere tid, hvis du ønsker det. Det er op til dig. Vi anbefaler dog altid varieret træning, da din progression så ikke stagnerer, altså går mere eller mindre i stå.. Med tiden skal kroppen med fordel stimuleres på nye måder, om det gælder vægttab, hypertrofi eller andet.
 

Kan jeg få refundering?

Refundering er en mulighed såfremt vores service ikke lever op til de standarder, som vi har lovet og skriver her på siden. Ombestemmer du dig inden vi har igangsat udarbejdelsen af dit personlige program, vil du få refunderet det fulde beløb. Vi er altid til at snakke med, så hvis du fortryder eller har andre spørgsmål vedrørende refundering, så lad os vide med det samme!

 

Hvordan betaler jeg?

Det er op til dig, hvordan du ønsker at betale. Efter vi har snakket om dine ønsker og behov, og såfremt du ønsker vores vejledning, kan vi enten sende en faktura med vores registrerings og kontonummer fra Spar Nord Bank eller du kan bestille via vores webshop og betale med almindeligt betalingskort. Betalingen er SSL- Certificeret, så sikkerheden er helt i top. Kontantbetaling er en mulighed, men sker efterhånden sjældent. Lad os vide hvad der er lettest for dig – valget er dit.
 

Må jeg dele mit program med andre?

Dit trænings- og kostprogram er personligt og tilpasset efter individuelle behov, og bør derfor af sundhedsmæssige årsager ikke deles med andre. I handelsbetingelserne fremgår det også, at programmet ikke må deles. Læs handelsbetingelser her.
Ønsker du at involvere andre personer i dit program, forløb og vejledning, bedes du kontakte os inden det sker – derved kan vi også vejlede dem bedst muligt. Har du andre spørgsmål vedrørende dette, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.
 

Hvornår starter mit forløb og hvornår modtager jeg mit program?

Dit forløb starter så snart du tilmelder dig hos os. Vedrørende andre oplyste fordele ved Steady-medlemskabet, kan de betragtes som igangsat, så snart vi har modtaget betaling. Programmet tager cirka 7 hverdage at udarbejde og sendes elektronisk til din email-adresse. Husk at alt personlig-information holdes fortroligt og beskyttet. I vores Facebook-forum vælger du selvfølgelig også selv, hvilken information du fortæller de andre medlemmer. Skulle der under træningsforløbet opstå nogle former for skader eller tab, vil Steady Life IVS ikke kunne holdes til ansvar, da livsstilsforløbet ses som inspiration og vejledning i form af allerede eksisterende faglige begreber, teorier og træningslære.