BITTEN HAMMER KJØLSEN

Min egen yogapraxis startede under min første graviditet i 1997 og jeg var ”solgt på stedet”. Jeg oplevede at få en undervisning, der både tilgodeså fysisk træning, opmærksomhed på åndedrættet og som gav ro i sindet!! Sidenhen har jeg modtaget undervisning fra forskellige yogalærere med forskellige yoga baggrunde; fra NU yoga, Skandinavisk yoga- og meditationsskole og undervisere fra Dansk yoga.

 

8659a00a64-Bitten Hammer Kjølsen 045-1.jpeg

BAGGRUND

I 2008 fik jeg mulighed for at starte på en yogalærer uddannelse hos Dansk Yoga. En grundig 2-årig uddannelse af 800 timers varighed, med anatomi, filosofi og analyser af yogastillinger. Jeg blev eksamineret yogalærer i foråret 2010. Jeg har efterfølgende været på forskellige kurser og efteruddanelser blandt andet i restorativ yoga.

Skærmbillede 2017-04-12 kl. 11.44.17.png

UNDERVISNING

Min undervisning bærer præg af ro og fordybelse. Jeg er en omsorgsfuld og rolig underviser. Jeg kan lide at have øje for den enkelte elev, og har derfor relativt små hold. Jeg nyder at undervise, og nyder at give mine elever en mulighed for at "tanke op" med energi til krop og sind. 

Skærmbillede 2017-04-12 kl. 11.44.36.png

yogapraxis

YOGAPRAXIS i Hornbæk tilbyder mange ugentlige yogahold. Hold hvor alle kan være med, hold for dig, der har brug for særlige hensyn, hold til børn i forskellige aldre og hold der arbejder med styrkende flows. Derudover har vi Qi Gong hold.